RU
 

У Зеленського обговорили економічні проблеми Донбасу

Корреспондент.net,  27 червня 2019, 02:56
0
179
У Зеленського обговорили економічні проблеми Донбасу
Фото: Корреспондент.net
Офіс президента (раніше Адміністрація президента) України

В Офісі президента України Володимира Зеленського відбулася робоча нарада з економічних проблем Донбасу.

В Офісі президента Володимира Зеленського відбулася нарада, на якій обговорювалися економічні проблеми Донбасу, повідомила прес-служба Адміністрації президента в Facebook ввечері 26 червня. 

"Сьогодні в Офісі президента України під керівництвом першого помічника глави держави Сергія Шефіра та за участю радника президента з питань економіки Олега Устенка відбулася робоча нарада з економічних проблем Донбасу", - йдеться в повідомленні. 

Доповіді на теми економіки Донбасу представив експерт з регіонального розвитку, голова спілки випускників Королівського коледжу Лондона Олексій Стародубов, а також низка фахівців з інвестицій, вугільної і металургійної промисловості, енерго- і водопостачання та інших галузей господарства. 

"Особливу увагу учасники наради приділили питанням співпраці з міжнародними фінансовими організаціями та іншими донорськими структурами", - йдеться в повідомленні. 

За результатами наради ухвалено рішення про проведення експертних зустрічей на регулярній основі для відпрацювання конкретних кроків у рамках стратегії президента з розвитку Донбасу.

На Донбас приїхав глава Військового комітету ЄС

Раніше повідомлялося, що на Донбасі погодили розведення сил. Так, розведення сил у Станиці Луганській відбудеться протягом трьох днів з 26 по 28 червня.

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: экономикадонбассВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі