RU
 

Порошенко зустрівся з главою МВФ у Давосі

Корреспондент.net,  23 січня 2019, 18:23
0
225
Порошенко зустрівся з главою МВФ у Давосі
Фото: president.gov.ua
Порошенко і Лагард у Давосі

Президент Петро Порошенко під час зустрічі в швейцарському Давосі з директором Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард обговорив співпрацю України з фондом і нову програму Stand-by.

 
Про це в середу, 23 січня, повідомляє прес-служба глави держави.
 
 
"... було наголошено, що дефіцит державного бюджету, інфляція, золотовалютні резерви відповідають параметрам, передбаченим документами співпраці з Міжнародним валютним фондом", - йдеться в повідомленні.
 
Президент повідомив про заходи, що вживаються з метою реформування податкової та митної сфери, забезпечення стабільності та ефективності фінансового сектора, проведення великої і малої приватизації.
 
"Директор-розпорядник МВФ відзначила лідерство президента у проведенні реформ в Україні і висловила впевненість в успішній реалізації всієї програми співпраці протягом 2019 року", - повідомили в АП.
 
Як повідомляє прес-служба фонду, Лагард наголосила на необхідності прискорити рефрми в Україні.
 
За словами Лагард, МВФ "готовий і надалі підтримувати Україну разом з іншими міжнародними партнерами в її зусиллях з проведення реформ під керівництвом президента Порошенка".
 
"Я також наголосила на нагальній необхідності для України прискорити реформи і перейти до більш сильного (економічного - ред.) зростання, яке необхідне для стійкого підвищення рівня життя людей", - заявила глава МВФ.
 
Раніше в МВФ заявили, що економічне зростання України все ще слабке, а зусилля зі створення більш позитивної динаміки, конкурентоспроможної економіки не виправдали очікувань.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Всесвітній економічний форум в Давосі
Поліція Цюриха водометами розігнала демонстрацію проти форуму в Давосі
СПЕЦТЕМА: Всесвітній економічний форум в ДавосіКредити МВФ для України
ТЕГИ: МВФДавосПорошенкоЛагард
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі