RU
 

Рева порівняв залежність від кредитів з наркоманією

Корреспондент.net,  25 травня 2018, 13:40
0
237
Рева порівняв залежність від кредитів з наркоманією
Уряд очікує новий кредит МВФ влітку

Депутати поцікавилися у міністра соціальної політики, коли уряд "злізе з наркоголки" МВФ.

Фінансова підтримка Міжнародного валютного фонду (МВФ) необхідна Україні для того, щоб в подальшому позбутися залежності від кредитів. Про це в ході години запитань до уряду у Верховній Раді в п'ятницю, 25 травня, заявив міністр соціальної політики Андрій Рева.

"Зі свого 20-річного досвіду роботи в сфері соціальної політики, спостерігаючи за тим, як потрібно реабілітувати наркомана, скажу вам наступне. Якщо відразу припините вживати наркотики, забороните їх, то наркоман може померти. Для того щоб він зліз з цієї голки, його потрібно лікувати і реабілітувати", - сказав він, відповідаючи на питання одного з народних депутатів про те, коли український уряд "злізе з наркоголки" МВФ.

"Хто посадив Україну на цю голку, ви прекрасно знаєте... А те, що ми зараз робимо, це називається лікуванням і реабілітацією", - сказав міністр.

Зазначимо, в Мінфіні очікують наступний транш МВФ в червні. У самому фонді конкретних термінів надання допомоги не називають, нагадуючи умови для перегляду кредитної програми.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 

ТЕГИ: кредитыМВФнаркоманияВиталий Рева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі