RU
 

Парубій підписав постанову про невизнання виборів РФ у Криму

Корреспондент.net,  2 квітня 2018, 11:54
0
108
Парубій підписав постанову про невизнання виборів РФ у Криму
Фото: Пресс-служба Верховной Рады
Парубій підписав постанову про невизнання виборів президента РФ в Криму

Також спікер підписав постанову про невідкладні заходи щодо практичної реалізації міжнародно-правової відповідальності РФ за збройну агресію.

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій в понеділок, 2 квітня, в ході погоджувальної ради підписав постанову про невизнання Україною легітимності виборів президента РФ на тимчасово окупованих територіях України - АР Крим і місті Севастополь. Про це повідомляє УНН.

"Я підписав постанову 8168-1 про невизнання Україною легітимності виборів президента РФ на тимчасово окупованих територіях України - АР Крим і місті Севастополь. У цій постанові є звернення і до наших партнерів, щоб вони зайняли таку ж тверду позицію щодо невизнання виборів президента РФ", - прокоментував глава ВР своє рішення.

Крім того, Парубій підписав постанову №5463 про комплекс невідкладних заходів щодо практичної реалізації міжнародно-правової відповідальності РФ за збройну агресію проти України.

Нагадаємо, Верховна Рада голосувала за постанову про визнання нелегітимними виборів президента Росії на території анексованого Криму на засіданні 22 березня. За прийняття проекту постанови проголосували 255 депутатів.

Раніше в ЄС заявили про невизнання виборів президента РФ у Криму.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Крымспикерпостановление
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі