RU
 

Літаки США провели розвідку біля узбережжя Криму

Корреспондент.net,  26 березня 2018, 06:21
0
194
Літаки США провели розвідку біля узбережжя Криму
Фото: Unmanned Systems Technology
Американський безпілотник RQ-4B Global Hawk

RQ-4A Global Hawk наближався до берегів Криму і Краснодарського краю РФ на відстань близько 40 км. P-8A Poseidon також здійснив багатогодинний політ біля кордонів Криму.

Безпілотник RQ-4B Global Hawk і патрульний протичовновий літак ВМС США P-8A Poseidon в неділю, 25 березня, здійснили нові розвідувальні польоти вздовж берегової лінії окупованого РФ Криму. Про це йдеться в моніторингових даних західних авіаційних ресурсів, передає Інтерфакс-Україна.

Безпілотник з бортовим номером 10-2043 вилетів вранці 25 березня з авіабази Сігонелла на Сицилії, і протягом декількох годин літав уздовж південно-західного і південного узбережжя Криму і узбережжя Краснодарського краю РФ до Сочі.
 
Розвідник летів на висоті 16 тисяч метрів і швидкості близько 600 км на годину.
 
RQ-4A Global Hawk наближався до берегів Криму (в районі Севастополя, Алупки і Сочі) і Краснодарського краю (в районі Туапсе) на відстань близько 40 км.
 
Перед цим безпілотник ВПС США провів другий за останні дві доби багатогодинний політ вздовж лінії розмежування на Донбасі, в ході якого наближався на відстань приблизно від 40 до 60 км до районів Бєлгородської, Воронезької та Ростовської областей РФ, що межують з Луганською областю України.
 
З урахуванням можливостей ведення розвідки безпілотник RQ-4А Global Hawk міг спостерігати за всією територією самопроголошених ДНР і ЛНР, а також значною частиною території прикордонних областей Росії.
 
Морський розвідник P-8A Poseidon з бортовим номером 169 011 також здійснив багатогодинний політ біля морських кордонів Криму. Він виконував завдання спочатку на захід від Севастополя над міжнародними водами Чорного моря, а потім у західній частині Криму на висоті 8,6 тисячі метрів.

Безпілотник США 11 годин курсував над Донбасом
 
Нагадаємо, 22 березня американський безпілотник RQ-4B здійснив розвідувальний політ поблизу Криму і на Донбасі.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: СШАКрымбеспилотникразведка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі