RU
 

ЗСУ знищили склад окупантів у Чорнобаївці - ОК Південь

Текст: ,  13 липня 2022, 18:00
1
2878
ЗСУ знищили склад окупантів у Чорнобаївці - ОК Південь
Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
Втрати противника за ніч становлять 11 військових, три одиниці броньованої та дві - автомобільної техніки

У Чорному морі в готовності до завдання ракетних ударів знаходяться два надводні і два підводні ракетоносії, споряджені 24 Калібрами.

У ніч з 12 на 13 липня українська артилерія вдарила по скупченню сил у Чкаловому на Дніпропетровщині та знищила склад з боєприпасами у Чорнобаївці. Про це повідомляє оперативне командування Південь.

"Нічні ракетно-артилерійські удари наших підрозділів відбулися, зокрема, по скупченню сил противника у Чкаловому та по складу боєприпасів у Чорнобаївці", - йдеться у звіті.
 
Двічі зенітно-ракетними підрозділами у Нікопольському районі було знищено безпілотники-розвідники, якими ворог намагався викрити українські позиції та скоригувати свій вогонь.
 
Підтверджені втрати противника за ніч становлять 11 військових, три одиниці броньованої та дві – автомобільної техніки. Інші втрати уточнюються, повідомляє ОК Південь.
 
У північно-західній частині Чорного моря в готовності до завдання ракетних ударів, знаходяться два надводні і два підводні ракетоносії, споряджені 24 ракетами Калібр, а також два великі десантні кораблі.
 
 
Нагадаємо, що 7 липня Збройні сили України 25-й раз з початку війни вдарили по російській військовій техніці на аеродромі Чорнобаївка біля Херсона.
 
Зазначимо також, що 13 липня крилаті ракети, випущені російськими військами по Запоріжжю, влучили у цех одного з підприємств, розташованого у Дніпровському районі міста.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Війна Росії з Україною
СюжетВторгнення Росії в Україну. Онлайн
Серед загиблих на Харківщині - вагітна жінка
За атакою на нафтобазу у Виборзі стоїть ГУР - ЗМІ
Нічна атака росіян: ДПСУ показала знищення дронів
Військовий аеродром та НПЗ в Росії атакували дрони СБУ - ЗМІ
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: ВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі