RU
 

РФ ударила ракетами по Бахмуту та Краматорську

Текст: ,  4 червня 2022, 19:33
1
16879
РФ ударила ракетами по Бахмуту та Краматорську
Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
Російські військові продовжують руйнувати українські міста, вбиваючи мирних жителів

Російські окупанти продовжують завдавати ракетних та авіаційних ударів по об'єктах військової та цивільної інфраструктури на території України.

Ворог завдав чотири ракетні удари з тактичного ракетного комплексу Точка-У по районах міст Бахмут, Краматорськ, Костянтинівка та Лисичанськ. Крім того, російські загарбники завдали ракетно-авіаційних ударів по містах Слов'янськ та Соледар. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

На Лиманському напрямку ворог застосував артилерію поблизу Святогірська, Стародубівки та Миколаївки.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація залишилася без змін.

На Сіверському напрямку противник активних дій не проводив ознак створення ударних угруповань не виявлено. Ворожі артилерійські обстріли фіксувалися в районах населених пунктів Старикове та Катеринівка Сумської області та Кам'янської Слобіди Чернігівської області.

На Слобожанському напрямку противник продовжує концентрувати резерви для спроб продовження наступальних дій у напрямках населених пунктів Ізюм, Барвінкове та Слов'янськ.

У Харківському напрямку ворог намагається утримати межі і не допустити просування підрозділів Сил оборони. Йде систематичний вогневий вплив на позиції наших військ.

На Донецькому напрямку окупанти намагаються утримати захисників України шляхом порушення системи логістичного забезпечення. Продовжуються бойові дії за встановлення повного контролю над містом Сєвєродонецьк.

На Сєвєродонецькому напрямку противник обстрілював із ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню райони населених пунктів Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Устинівка та Тошківка. Завдав авіаційних ударів вертольотами Ка-52 недалеко від Гірського, Яківлівки та Мирної Долини, та літаками Су-25 – по району населеного пункту Устинівка.

У Бахмутському напрямку ворог застосовував міномети, ствольну артилерію та реактивні системи залпового вогню по районах населених пунктів Торецьк, Нью-Йорк, Врубівка, Покровське. Завдав авіаційних ударів вертольотами Ка-52 неподалік від Берестового та Клинового.

У районі міста Донецьк противник обстрілював населені пункти Микільське, Красногорівка, Веселе та Новоселівка. Застосував озброєння літаків Су-25 по районах Новомихайлівки, Мар'їнки. Ракетно-авіаційні удари завдано по населеному пункту Курахове.

У Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог застосовував реактивні системи залпового вогню по районах Гуляйполя, Оріхова та Зеленого Гаю. Авіаційного удару літаками Су-25 завдано по населеному пункту Каменське.

На Південнобузькому напрямку ситуація змін не зазнала.

Противник продовжує блокувати цивільне судноплавство у північно-західній частині Чорного моря.

Українські захисники завдають шкоди російським окупантам на всіх напрямках, де продовжуються активні бойові дії.

Російські окупанти, щоб хоч якось виправдати руйнування цивільних об'єктів на території України, продовжують інформаційні вкидання щодо розташування військових підрозділів у школах, лікарнях та церквах.

Нагадаємо, окупанти продовжують накривати вогнем Миколаїв та область. У суботу, 4 червня, обстріляли Миколаїв, внаслідок чого загинули троє людей, ще четверо отримали поранення.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 

Війна Росії з Україною
РФ вдарила по порту Південний - Зеленський
Пентагон готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ
В "ДНР" окупанти вбили пропагандиста Рассела Бентлі - ЗМІ
Перший пішов. Реакція Мережі на збиття "Тушки"
Нідерланди виділяють понад 200 млн євро на ППО і снаряди для України
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: ВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі