RU
 

Порошенка зупинили на кордоні, коли той намагався виїхати із країни

Текст: ,  28 травня 2022, 00:50
6
26448
Порошенка зупинили на кордоні, коли той намагався виїхати із країни
Фото: УП
Порошенко мав намір виїхати за кордон у Львівській області

У Євросолідарності стверджують, що вони мають розпорядження про відрядження Порошенка за підписом голови Верховної Ради Руслана Стефанчука.

 

Колишній президент України Петро Порошенко намагався виїхати з України через пункт пропуску Рава Руська. Про це у п'ятницю, 27 травня, повідомила нардеп Ірина Геращенко.
 
За її словами, Порошенко мав взяти участь у ПА НАТО і відповідне розпорядження про відрядження підписано головою ВР Русланом Стефанчуком, але Порошенка не пропустили через кордон.
 
"Прикордонники на пункті перетину Рава Руська несли якусь нісенітницю про "підроблене або скасоване розпорядження", хоч усіх інших депутатів, хоч слуг, які інспектують курорти Італії, хоч ОПЗЖ, які вивозять коштовності, випускають з країни без жодних проблем. Керівництво фракції ЄС весь вечір намагалися зв'язатися з головою ВР, щоб зрозуміти, що відбувається, проте він не вийшов на контакт. Хоча має захищати парламентаризм та демократію, а не толерувати подвійні стандарти щодо депутатів", - написала вона.
 
Геращенко додала, що це свідчить про наявність у влади "чорних списків", тому що склад делегації для участі у парламентській асамблеї НАТО було затверджено заздалегідь, і решті делегатів прикордонники дозволили виїхати.
 
 
Нагадаємо, Київський апеляційний суд залишив у силі рішення Печерського районного суду Києва про обрання запобіжного заходу у вигляді особистих зобов'язань народному депутату, лідеру партії Європейська солідарність Петру Порошенку.
 
Колишнього президента підозрюють у державній зраді. У тому, що він нібито розірвав контракти на постачання вугілля з ПАР та організував постачання вугілля з непідконтрольного Донбасу.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: границаПорошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі