RU
 

Зеленський подякував Бренсону за підтримку

Текст: ,  29 січня 2022, 02:26
0
734
Зеленський подякував Бренсону за підтримку
Фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський відреагував на заяву американського мільярдера

Глава держави закликав представників бізнесу країн-партнерів активно інвестувати в Україну.

 
Президент Володимир Зеленський висловив подяку засновнику корпорації Virgin Group мільярдеру Річарду Бренсону за підтримку України. Про це глава держави написав у п'ятницю, 28 січня, у Twitter.
 
"Дякуємо Річарду Бренсону та світовій бізнес-спільноті за підтримку України. Інноваційні підприємці краще розуміють ключові напрями розвитку людства. Тому їхній заклик об'єднатися і відстояти суверенітет України, зокрема застосувавши санкції до агресора, дуже важливий", - йдеться у твіті.
 
Додамо, під час п'ятничної зустрічі із представниками іноземних ЗМІ Зеленський закликав бізнесменів із країн-партнерів активно інвестувати в Україну, щоб надати практичну підтримку нашій економіці.
 
"Важливіші такі сигнали, коли інвестиції йдуть з тієї чи іншої держави в Україну. Питання не в розмірі. Але якщо той чи інший бізнес хоче захистити нашу державу і вірить у її стабільність та підставляє плече, а не ногу, хоче бути дружнім, потужним партнером, тоді - будь ласка. Тоді цей бізнес приходить", - сказав український лідер.
 
Нагадаємо, раніше Річард Бренсон закликав світових лідерів бізнесу об'єднатися та відстояти суверенітет України в умовах агресії з боку РФ.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: УкраинаинвестициибизнесРичард БрэнсонВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі