RU
 

У Миколаєві загорівся тепловоз під час руху

Текст: ,  15 лютого 2021, 14:02
0
181
У Миколаєві загорівся тепловоз під час руху
Фото: ГСЧС
Рятувальники ліквідували загоряння на площі 7 кв. м

Машиніст зупинив потяг і намагався загасити полум'я вогнегасниками. Йому на допомогу прийшли співробітники станції Жовтнева.

 
У Миколаєві сталася пожежа тепловоза вантажного поїзда. Про це повідомляє регіональне управління ДСНС в понеділок, 15 лютого.
 
Зазначено, що напередодні ввечері була отримана інформація про спалах тепловоза на вул. О. Вишні в Корабельному районі міста.
 
На місце прибули відділення 5-ї державної пожежно-рятувальної частини і чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України в Миколаївській області. З'ясувалося, що займання сталося під час руху, йдеться в повідомленні.
 
Машиніст зупинив потяг і намагався загасити полум'я вогнегасниками. Йому на допомогу прийшли співробітники залізничної станції Жовтнева. Рятувальники ліквідували загоряння на площі 7 кв. м. Його причина встановлюється. Вогнем була пошкоджена силова установка, збиток встановлюється.
 
До гасіння залучалися три одиниці техніки ДСНС і 11 осіб.
 

 
Раніше повідомлялося, що в Житомирській області загорівся пасажирський поїзд сполученням Львів-Бахмут. Вогонь охопив дизельну установку тепловоза.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: ПоездНиколаевфотопоездажелезная дорога
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі