RU
 

Нацрада попросила суд позбавити ліцензії телеканал Наш

Корреспондент.net,  5 лютого 2021, 11:31
0
1481
Нацрада попросила суд позбавити ліцензії телеканал Наш
Фото: nrada.gov.ua
У Нацраді заявили, що вже попросили суд забрати ліцензію у каналу Наш

Канал уже отримав багато попереджень через порушення стандартів журналістики, додали в Нацраді.

 
Телеканал Наш отримав багато попереджень через порушення стандартів журналістики. Про це заявила голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк в ефірі ток-шоу Право на владу на 1+1 у п'ятницю, 5 лютого.
 
"Телеканал Наш, до речі, можна приписати до цього розгляду. Тому що він свого часу теж був за подібні порушення, яких припустився дуже багато, переданий до суду для позбавлення ліцензії", - сказала Герасим'юк.
 
За її словами, Наш, як і канали нардепа Тараса Козака, мають не один десяток попереджень від Нацради.
 
"У минулому році тільки штук шість було 112, ZiK п'ять попереджень. По-перше, ми слідуємо закону. У законі прописані процедури, за якими ми діємо. І я ще раз повторюю про недосконалість нинішнього закону, оскільки ми сьогодні ще живемо з вами за законом про ТБ і радіомовлення 1993 року, коли не існував YouTube, коли телефон ще був, як трактор", - додала голова Нацради.
 
Нагадаємо, що раніше в Києві виникли бійки біля телеканалу. Активісти прийшли до будівлі телеканалу НАШ. Під час спроби прорватися до будівлі виникли сутички з поліцейськими.
 
Один із затриманих учасників акції у телеканалу погрожував викинутися з вікна третього поверху поліцейського відділення. Чоловік вимагав закриття телеканалу НАШ та приїзду на місце Арсена Авакова.
 
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: нацсоветтелеканалыканалтелеканал
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі