RU
 

Данилов: Під санкції можуть потрапити інші канали

Корреспондент.net,  3 лютого 2021, 18:28
0
1110
Данилов: Під санкції можуть потрапити інші канали
Фото: t.me/pavlovskynews
Влада може відключити і інші телеканали

Заборона телеканалів 112, NewsOne і ZIK ще не кінець, говорить глава РНБО. "Таких каналів дуже багато".

 
Глава РНБО Олексій Данилов допустив, що під санкції можуть потрапити більше телеканалів з "антиукраїнським порядком". Про це він заявив на брифінгу в середу, 3 лютого.
 
 
"Таких каналів дуже багато. В залежності від того, коли у нас будуть відповідні документи, саме документи, а не емоції, буде відповідне реагування", - сказав він.
 
Данилов додав, що немає значення, в якому регіоні України діє такий телеканал, реагування буде однаковим.
 
Говорячи про вже наведені санкції щодо телеканалів 112, NewsOne і ZIK, глава РНБО сказав: "Для того, щоб прийняти таке рішення, нам потрібні були відповідні документи. Не нам, а службам відповідних наших розвідок, відповідних наших спеціалізованих служб, які отримують з бюджету за це гроші і які відпрацьовуються на користь нашої держави. Як тільки з'явилися всі ці підстави, ми відразу ж провели засідання Ради нацбезпеки і оборони та проголосували".
 
Він заявив, що все "відбувається в рамках закону і в рамках чинної нашої Конституції" і зазначив, що "не йдеться про свободу слова - йдеться про інформаційний тероризм відносно нашої країни".
 
Нагадаємо, що телеканали, які потрапили під санкції, вважають рішення "політичною розправою". Зараз вони працюють в YouTube, але Мінкульт має намір звернутися до платформи з проханням їх заборонити і там.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СНБОтелеканалысанкциителеканал
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі