RU
 

Доба на Донбасі: дев'ять обстрілів, втрат немає

Корреспондент.net,  1 лютого 2021, 08:23
0
223
Доба на Донбасі: дев ять обстрілів, втрат немає
Фото: Пресс-центр штаба ООС / Facebook
Бійці ЗСУ контролюють ситуацію на Донбасі

Противник відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру, різних типів гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

За минулу добу підрозділи сепаратистів дев'ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Українські військові не постраждали, повідомляє прес-центр командування операцією Об'єднаних сил в понеділок, 1 лютого.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, поблизу Водяного на Приазов'ї противник відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру, автоматичних станкових, станкових протитанкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У штабі наголосили, що для коригування вогню ворог використовував безпілотник типу "крило", який вчасно був знешкоджений засобами радіоелектронної боротьби.

Неподалік Лебединського противник здійснив провокаційний обстріл з мінометів 82-го калібру, біля Пісків - з автоматичних станкових гранатометів. Поблизу Опитного зафіксовано кілька черг в бік українських позицій зі стрілецької зброї, а в передмісті Авдіївки - ще і з великокаліберного кулемета.

З початку поточної доби, 1 лютого, було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Так, поблизу Авдіївки, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, відкривався неприцільний обстріл в сторону позицій ЗСУ з ручного протитанкового і підствольного гранатометів. Бойових втрат немає.

Раніше повідомлялося, що в зоні проведення ООС в результаті обстрілу Новомихайлівки були поранені двоє військовослужбовців ЗСУ. Їх оперативно доставили в лікувальний заклад.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: донбассобстрелсепаратистыВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі