RU
 

Нардеп заявив про відмову Дубінського вийти з фракції Слуга народу

Корреспондент.net,  25 січня 2021, 22:07
0
821
Нардеп заявив про відмову Дубінського вийти з фракції Слуга народу
Фото: Александр Дубинский / Facebook
Олександр Дубінський заперечує зв'язки з Андрієм Деркачем

Олександр Дубінський не збирається виходити зі складу фракції добровільно, зазначив нардеп Олександр Качура.

 
Народний депутат Олександр Дубінський відкинув пропозицію вийти з фракції Слуга народу у зв'язку з введенням проти нього санкцій США. Про це в понеділок, 25 січня, сказав його колега, нардеп Олександр Качура за результатами обговорення цього питання на засіданні фракції, повідомляє Інтерфакс-Україна.
 
 
 
"Один з варіантів (запропонованих членами фракції): до врегулювання ситуації, поки розслідується чи ні, вирішується чи ні, - буде пан Дубінський подавати в суд США, щоб відстоювати свої інтереси... До цього моменту запропонували призупинити членство (Дубінського) у фракції, але Олександр Дубінський відкинув таку можливість, і сказав, що він не збирається виходити зі складу фракції добровільно", - розповів Качура.
 
За його словами, остаточного рішення фракції з цього питання поки що немає.
 
"Можливо, ця дискусія перенесеться на пленарний тиждень, і ми будемо під час пленарного тижня якесь кінцеве рішення приймати щодо "кейса" Олександра Дубінського", - уточнив Качура.
 
Разом з тим він не став підтверджувати інформацію про те, що президент Володимир Зеленський під час засідання фракції пропонував Дубінському вийти з фракції.
 
"Я не буду коментувати слова персональні президента, були вони чи ні, я це не можу спростувати, ні підтвердити", - сказав Качура.
 
Нагадаємо, 11 січня США оголосили про введення санкції проти громадян і організацій України через "втручання у вибори". Серед внесених до списків фізичних осіб - Олександр Дубінський, Дмитро Ковальчук, Костянтин Кулик, Олександр Онищенко, Антон Симоненко, Андрій Теліженко та Петро Журавель.
 
У Мінфіні США вважають, що особи і організації, які потрапили в санкційний список, є частиною "пов'язаної з Росією мережі впливу, що має відношення до (нардепа) Андрія Деркача", санкції проти якого були введені у вересні минулого року.
 
Сам Дубінський зв'язки з Деркачем заперечує. За його словами, він потрапив до санкційного списку за безпідставним звинуваченням Центру протидії корупції.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: депутатыдепутатнародный депутатсанкции
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі