RU
 

В аеропорту Кривого Рогу виявили мільйонні махінації

Корреспондент.net,  11 січня 2021, 10:27
0
328
В аеропорту Кривого Рогу виявили мільйонні махінації
Фото: krmisto.gov.ua
Директора аеропорту Кривий Ріг підозрюють у заволодінні державних коштів

Два роки тому директор аеропорту уклав з приватним підприємством договір щодо будівництва огорожі території за істотно завищеними цінами.

Директор аеропорту в Кривому Розі підозрюється в заволодінні 5,3 млн гривень бюджетних коштів. Про це повідомляє Офіс генпрокурора в понеділок, 11 січня.

За даними слідства, чиновник в березні 2019 року уклав з приватним підприємством договір підряду на виконання робіт з будівництва огорожі на території аеропорту. Надалі він підписав акти приймання виконаних робіт, достовірно знаючи, що їхню вартість завищено. В результаті таких дій державі завдано збитків на суму понад 5,3 млн гривень.

Директору КП Міжнародний аеропорт Кривий Ріг повідомили про підозру за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненого в особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України). Зараз вирішується питання про обрання стосовно підозрюваного запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває, встановлюються інші особи, причетні до злочину.

Раніше в київському аеропорту Бориспіль митників впіймали на хабарі. З кожного рейсу вони "заробляли" від 2 до 4 тисяч доларів. Гроші вимагали з пасажирів за нестворення перешкод при проходженні митниці.

В аеропорту Херсона троє вантажників крали речі у пасажирів


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: чиновникпрокуратураКривой Рогмахинацииущерб
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі