RU
 

У Житомирі поліція штурмувала гральні заклади

Корреспондент.net,  28 грудня 2020, 17:32
0
562
У Житомирі поліція штурмувала гральні заклади
Фото: кадр из видео
Поліцейські розкривають двері підпільного грального закладу в Житомирі

Поліцейські повторно прийшли з обшуком до підпільних гральних закладів, які продовжували роботу в більш конспіративному режимі.

 
У Житомирі на минулих вихідних поліцейські спільно зі співробітниками роти поліції особливого призначення провели слідчі дії у двох підпільних гральних закладах міста. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.
 
"Раніше поліцейські вже вилучали з приміщень обладнання та засоби ведення азартних ігор, проте їх організатори зробили чергову спробу відновити незаконну діяльність", - йдеться в повідомленні
 
Підпільні гральні заклади розташовувалися на вулицях Великій Бердичівській та Івана Сльота. Після попереднього візиту поліцейських, організатори закладів завезли нове комп'ютерне обладнання і спробували продовжити роботу в ще більш конспіративному режимі.
 
Поліцейські провели черговий обшук. На момент їх прибуття в приміщенні перебували адміністратори і відвідувачі.
 
У ході обшуків вилучено кілька десятків одиниць комп'ютерної техніки, гроші, чорнова документація та інші свідоцтва протиправної діяльності.
 
 
Раніше повідомлялося, що в Києві протягом декількох днів правоохоронцями було припинено діяльність п'яти підпільних гральних закладів.
 
Нагадаємо, глава парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявив, що Україна повинна отримати протягом 2021 року 7,5 млрд гривень доходів від грального бізнесу.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: игорный бизнесвидеоЖитомиробыскштурм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі