RU
 

Російські силовики прийшли до кримськотатарського активіста

Корреспондент.net,  22 грудня 2020, 15:53
0
75
Російські силовики прийшли до кримськотатарського активіста
Фото: depo.ua
Силовики РФ прийшли додому до кримськотатарського активіста

Вдома у Рефата Камілова вже вдруге шукали "нелегалів", а також цікавилися тим, чи працюють "нелегали" у його сусіда.

 
У Судаку в анексованому Криму російські силовики вже вдруге прийшли додому до кримськотатарського активіста Рефата Камілова. Про це сам Камілов розповів Кримській солідарності у вівторок, 22 грудня.
 
"21 грудня до мене приходили співробітники поліції. Записали мої дані і сказали, що шукають нелегалів. Цікавилися тим, які у мого сусіда нелегали працюють і живуть. Чому вони прийшли з цим до мене - незрозуміло. Це вже вдруге. Створюють своєрідний психологічний тиск", - говорить Камілов.
 
Раніше до активіста вже приходили силовики, так як у липні 2019 року він приїжджав на суд у справі кримських татар у Москві, де був затриманий поліцією. Тоді на Камілова склали адміністративний протокол, а після розгляду справи в суді - оштрафували.
 
Нагадаємо, що на анексованому півострові 177 дітей зростають без опіки батьків, заарештованих за активну громадянську позицію.
 
Також повідомлялося, що Меджліс зібрав гумдопомогу хворим на COVID-19 у Криму. Статистика захворюваності на півострові занижена "владою", а людям не вистачає навіть медикаментів в аптеках.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Крымские татарыКрымсиловики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі