RU
 

На Київщині 10 людей влаштували розбірки з копами, які затримали п'яного

Корреспондент.net,  11 грудня 2020, 11:50
0
700
На Київщині 10 людей влаштували розбірки з копами, які затримали п яного
Фото: Нацполиция Украины
Затримати двох правопорушників вдалося за допомогою спецназу КОРД (архівне фото)

Під час складання адмінпротоколу до місця події під'їхали невідомі на трьох автомобілях. Вони почали сперечатися з інспекторами, а потім конфлікт переріс в бійку.

 
У Київській області група чоловіків напала на поліцейських, які зупинили п'яного водія і склали на нього адмінпротокол. Про це повідомляє Цензор.нет з посиланням на джерела в п'ятницю, 11 грудня.
 
 
Зазначено, що вчора ввечері біля смт Терезине Білоцерківського району Київської області поліцейські зупинили автомобіль Audi. За кермом був п'яний безробітний житель села Петрівське.
 
Під час складання адмінпротоколу до місця події під'їхали близько десяти невідомих на трьох автомобілях. Вони почали сперечатися з інспекторами. Конфлікт переріс у бійку, в ході якої один поліцейський отримав тілесні ушкодження, а правопорушники поїхали з місця події.
 
Невдовзі правоохоронці встановили місцезнаходження двох нападників. Коли вони намагалися наблизитися до будинку, в якому ті перебували, чоловіки вчинили кілька пострілів у бік правоохоронців.
 
В результаті, затримати двох правопорушників вдалося за допомогою спецназу КОРД.
 
Раніше повідомлялося, що на Полтавщині п'яний водій запропонував поліцейським хабар свинею. Алкотестер Драгер показав результат - 2,06 проміле. Це майже в 10 разів перевищує допустиму норму.
 
Також стало відомо, що в Запоріжжі п'яний чоловік викрав авто і влаштував на ньому масштабну ДТП, розбивши машини Lanos, Honda і Lada.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Киевская областьполицияводительпьяныйразборкипьяные
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі