RU
 

Жінка на побаченні обікрала чоловіка і покинула з ним свого сина

Корреспондент.net,  27 листопада 2020, 15:53
0
705
Жінка на побаченні обікрала чоловіка і покинула з ним свого сина
Фото: Корреспондент.net
У Маріуполі побачення закінчилося крадіжкою і викликом поліції

Чоловік звернувся в поліцію, після того як його малознайома супутниця обчистила його квартиру і зникла, покинувши на нього свого восьмирічного сина.

 
У Маріуполі 37-річна після побачення з малознайомим 39-річним чоловіком вкрала його гроші і зникла, покинувши з ним свою восьмирічну дитину. Про це повідомляє поліція Донецької області в п'ятницю, 27 листопада.
 
Про подію патрульним повідомили близько 3:00. Житель Центрального району Маріуполя пояснив, що напередодні познайомився з жінкою, яка заглянула до нього в гості, прихопивши сина. Увечері дорослі розпивали алкогольні напої, після чого жінка взяла гроші і пішла в невідомому напрямку, а хлопчик залишився.
 
Правоохоронці відвезли хлопчика додому, але там нікого не виявилося. Його передали інспекторам ювенальної превенції до подальшого з'ясування обставин.
 
Нагадаємо, що раніше на Київщині жінка викрала авто у чоловіка, що прихистив її переночувати. Жінці було ніде переночувати, і чоловік дав притулок її у своєму будинку. Тоді гостя вкрала у нього телефон і викрала машину.
 
Також повідомлялося, що в Черкасах пацієнти вкрали обладнання з COVID-лікарні. Госпіталь для лікування коронавірусної інфекції в першій міській лікарні переповнений - 30 місць у ньому займає 31 пацієнт.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: курьезыкражаполициякурьезДонецкая областьМариуполь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі