RU
 

Нетаньяху розповів, що дасть ЗВТ з Україною

Корреспондент.net,  25 листопада 2020, 23:07
0
371
Нетаньяху розповів, що дасть ЗВТ з Україною
Фото: facebook.com/netanyahurus
Зеленський і Нетаньяху

Прем'єр Ізраїлю подякував Зеленського за спільну роботу і пообіцяв, що домовленість призведе до збільшення торгового обороту між двома країнами, а також до додаткових інвестицій.

 

На початку 2021 року набере чинності договір про вільну економічну зону між Україною і Ізраїлем. Про це в середу, 25 листопада, повідомив прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху на своїй сторінці в Facebook.
 
"Хороші новини для нашої економіки: на початку наступного року увійде в силу договір про вільну економічну зону між нами і Україною", - написав Нетаньяху.
 
За його словами, це призведе до збільшення торгового обороту і розширення співробітництва в сільському господарстві й в сфері високих технологій, а також до додаткових інвестицій.
 
"Це важливий крок, від якого виграють усі громадяни Ізраїлю. Дякую президенту Володимиру Зеленському за спільну роботу", - написав прем'єр Ізраїлю, додавши, що це виведе відносини між двома країнами "на нові висоти".
 
Як повідомлялося, Україна і Ізраїль підписали угоду про ЗВТ ще на початку 2019 року. А переговори з цього питання почалася з 2013 року, проте найбільш інтенсивна робота проводилася в 2016-2018 рр. Українська делегація провела 7 раундів переговорів, які завершилися в березні 2018 року. Угода парафована в минулому році в квітні, подальші юридичні процедури тривали до листопада. 21 листопада 2018 року Кабінет Міністрів України схвалив угоду і уповноважив Степана Кубіва на його підписання.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: ИзраильНетаньяхузстВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі