RU
 

На ринку цінних паперів викрили шахрайську схему на 21 млн грн

Корреспондент.net,  23 листопада 2020, 19:31
0
297
На ринку цінних паперів викрили шахрайську схему на 21 млн грн
Фото: Пресс-центр НБУ
Податківці викрили шахрайську схему на ринку цінних паперів на 21 млн

Тепер податківці на Запоріжжі вживають заходів щодо порушення кримінальної справи і припинення обігу "сміттєвих" цінних паперів.

 
Податківці викрили шахрайську схему на позабіржовому ринку цінних паперів на суму більше 21 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба Податкової в понеділок, 23 листопада.
 
"У результаті аналізу та моніторингу операцій з цінними паперами встановлено, що низкою суб'єктів господарської діяльності проведено операції з купівлі-продажу акцій у документарній формі. При цьому їхня реєстрація була скасована ще в 2009 році рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку", - сказано в повідомленні.
 
"Зараз ГУ ДФС у Запорізькій області вживаються заходи щодо порушення кримінального провадження та припинення обігу "сміттєвих" цінних паперів", - додали в Податковій.
 
Тепер інформацію про факти зловживання на ринку цінних паперів направили в Нацкомісію з цінних паперів та фондового ринку для відповідного реагування.
 
Нагадаємо, що в Києві шахраї намагалися виманити в іноземців $500 тисяч. Затримані кияни пообіцяли сприяння в активізації розслідування в кримінальному провадженні.
 
Також повідомлялося, що в Одесі ліквідували шахрайський кол-центр. Правопорушники за допомогою програмного забезпечення віддаленого доступу до рахунків інвесторів заволодівали грошима.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: налогиЗапорожьемошенничествоценные бумагиЗапорожская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі