RU
 

На Кіровоградщині під час пожежі загинуло чотири людини

Корреспондент.net,  18 листопада 2020, 15:24
0
169
На Кіровоградщині під час пожежі загинуло чотири людини
Фото: dsns.gov.ua
У пожежі на Кіровоградщині загинуло двоє дітей

Двоє загиблих - діти 2016 і 2018 року народження. Займання виникло в приватному будинку, загасити його вдалося тільки через півтори години.

 
У селі Варварівка Долинського району Кіровоградської області під час пожежі загинуло чотири особи. Про це повідомляє ДСНС у середу, 18 листопада.
 
Займання сталося сьогодні о 13:25 в приватному житловому будинку. О 14:10 пожежу локалізовано на площі 50 кв. м, а о 14:52 - ліквідовано.
 
"Під час гасіння виявлено тіла чотирьох осіб, з них двоє дітей (2016 і 2018 р.н.). До гасіння залучено сім осіб і дві одиниці техніки, з них від ДСНС п'ять осіб о/с і одна одиниця техніки", - сказано в повідомленні.
 
Нагадаємо, що раніше в Харкові підлітки підпалили п'ятиповерхівку заради розваги. Підлітки підпалили в під'їзді п'ятиповерхівки знайдені в поштових скриньках квитанції. Полум'я вони почали знімати на смартфони. Паліїв шукає поліція.
 
Також повідомлялося, що в Києві вночі горіла багатоповерхівка, пожежники врятували трьох дітей. Через сильне задимлення пожежники евакуювали вісім осіб. Менше ніж за годину пожежу було ліквідовано.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: детижертвыКировоградская областьпогибшие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі