RU
 

В Україні обіцяють дощ, сніг і морози

Корреспондент.net,  16 листопада 2020, 11:22
0
972
Погода на неделю 16 - 20.11.2020
Фото: pixabay.com
Прогноз погоди 16 - 20 листопада 2020 року

В Україну прийшла зима - зі снігом та мінусовими температурами навіть вдень. Однак морозно буде не скрізь.

 
В Україні на цьому тижні, з 16 по 20 листопада, очікується похолодання. Термометри показуватимуть мінусову температуру не тільки по ночах, але і вдень, повідомляє Укргідрометцентр.
 
Так, у понеділок, 16 листопада, синоптики обіцяють опади у вигляді дощу і снігу в східних, північних і центральних областях. Вночі температура повітря опуститься до позначки 0-5° морозу, вдень буде до +9.
 
У вівторок опади слід очікувати жителям західних, східних областей. Нічна температура повітря складе -3... -5°С, денна - до 10 градусів тепла.
 
У середу, 18 листопада, ні дощу, ні снігу метеорологи українцям не обіцяють. Буде похмуро. Вночі на термометрах буде до дев'яти градусів зі знаком мінус, вдень повітря прогріється до +8... +10°С.
 
19 листопада на більшій частині України переважно ясно. Температура вночі -8... -10°С на сході країни, вдень до +10° на заході.
 
У п'ятницю, 20 листопада, дощ і мокрий сніг прогнозуються в західному і східному регіонах, а також у Криму. Вночі температура впаде до +5... +7° морозу, а вдень показники складуть до +8... + 10°С.
 
 
Нагадаємо, що жовтень у столиці України був найтеплішим за 140 років. Найтепліше було 4 жовтня, коли максимальна температура повітря після полудня досягла +22,0°С.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: УкраинапогодаМороздождьснег
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі