RU
 

Зеленський прийде на засідання фракції СН

Корреспондент.net,  2 листопада 2020, 14:43
0
424
Зеленський прийде на засідання фракції СН
Зеленський прийде на засідання фракції

Нардепи з президентської фракції обговорюватимуть законопроекти, які будуть розглядатися в парламенті найближчими днями, зокрема - про розпуск Конституційного суду.

 
Президент Володимир Зеленський у понеділок, 2 листопада, буде присутній на вечірньому засіданні фракції Слуга народу. Про це свідчить порядок денний, фотокопію якого оприлюднило видання ЛБ.
 
 
 
Так, початок засідання запланований на 19:05, його зі вступним словом відкриє президент.
 
Після цього вступне слово виголосить спікер парламенту Дмитро Разумков. Далі заплановано виступ голови фракції Давида Арахамії за пріоритетними для розгляду 3-6 листопада законопроектів.
 
До 21:30 "слуги народу" планують обговорення пріоритетних законопроектів. На порядку денному фракції зазначено, що до обговорення будуть представлені законопроект Зеленського Про відновлення суспільної довіри до конституційного судочинства. Цей документ представлятиме представник президента в Конституційному суді Федір Веніславський.
 
Також обговорюватимуть проект закону Про зміни до Податкового кодексу та інших законів щодо забезпечення збору даних та інформації, необхідних для декларування окремих об'єктів оподаткування.
 
Крім того, планується обговорити проект Держбюджету на наступний рік і зміни до нього, зміни до Бюджетного кодексу, закон про віртуальні активи, закон про держпідтримку інвестиційних проектів, зміни до законів щодо організації та діяльності органів місцевого самоврядування та зміни до перехідних положень Податкового кодексу.
 
Раніше Зеленський записав термінове звернення до фракції, у якому попередив про небезпеку кривавого хаосу і смерті країни, у зв'язку з чим зажадав від "слуг народу" рішучих дій.
 
Нагадаємо, сьогодні ввечері Слуга народу збереться на засідання у КСУ.
 
_____________________________________________________
 
27 жовтня за поданнями 48 народних депутатів Конституційний суд визнав неконституційними окремі положення антикорупційного законодавства. Рішення КС означає скасування електронного декларування, скасування повноважень Національного агентства з питань запобігання корупції на повну перевірку і моніторинг способу життя чиновників, декриміналізацію недостовірного декларування.
 
 
У ніч з 29 на 30 жовтня Зеленський вніс до Верховної Ради законопроект, яким запропонував припинити повноваження суддів КС і визнати його рішення про декларування "нікчемним".
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Конституционный судзаконопроектзаседаниеФракцияВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі