RU
 

В ООС повідомили про вогневу провокацію противника

Корреспондент.net,  10 жовтня 2020, 08:20
0
242
В ООС повідомили про вогневу провокацію противника
Фото: facebook.com/theministryofdefence.ua
Сепаратисти порушили перемир'я

Сепаратисти здійснили кілька неприцільних черг зі стрілецької зброї в сторону позицій ЗСУ.

 
Протягом минулої доби сепаратисти на Донбасі порушили режим тиші, зробивши кілька неприцільних черг зі стрілецької зброї. Втрат серед українських військовослужбовців немає. Про це в суботу, 10 жовтня, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.
 
"Бойових втрат унаслідок ворожих пострілів не було", - йдеться в ранковому зведенні.
 
Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ поблизу Шумів противник зробив кілька неприцільних черг зі стрілецької зброї.
 
"Ця вогнева провокація супротивника не несла загрози нашим захисникам, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували", - уточнили в штабі.
 
Також повідомляється, що військовослужбовці ЗСУ спільно з пожежними ДСНС продовжують гасити пожежі на території Донецької та Луганської областей.
 
Зокрема, в п'ятницю Об'єднані сили локалізували пожежу в районах населених пунктів Новоолександрівка і Катеринівка, неподалік Майорська в нічний час остаточно ліквідовано вогнище спалаху, а поблизу Болотеного боротьба з вогнем триває.
 
"З початку поточної доби, 10 жовтня, в районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - констатували в штабі, зазначивши, що по всій лінії розмежування спостерігається тиша.
 
Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що противник тричі порушив перемир'я на Донбасі, а також дистанційно мінував позиції ЗСУ.
 
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
СПЕЦТЕМА: Операція об'єднаних сил на Донбасі
ТЕГИ: донбассобстрелсепаратисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі