RU
 

У Житомирській області затримали киянина за стрілянину по грибниках

Корреспондент.net,  8 жовтня 2020, 18:29
0
605
У Житомирській області затримали киянина за стрілянину по грибниках
Фото: Нацполиция Украины
Зловмисника затримали в Києві

Між чоловіками три місяці тому стався раптовий вуличний конфлікт, пояснили в поліції.

 
У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який у лісі в Житомирській області з рушниці поранив місцевого жителя. Про це повідомляє Нацполіція у четвер, 8 жовтня.
 
 
Зазначено, що інцидент стався напередодні в середу в лісі в Радомишльському районі. В ході встановлення обставин події копи опитали чоловіка, який разом з потерпілим у той день перебував у лісі, збираючи гриби.
 
"За його словами, він почув постріл, помітив суєту неподалік, а потім зустрівся з чоловіком, який тримав у руках рушницю. Коли озброєний "мисливець" зник з поля зору, зв'язався з товаришем. Виявилося, що той поранений в ногу і вже викликав собі швидку", - розповіли в поліції.
 
Медики діагностували у 35-річного потерпілого вогнепальне поранення лівої ноги і госпіталізували в хірургічне відділення лікарні.
 
Він розповів правоохоронцям, що на узліссі зустрів знайомого жителя Києва, який має заміський будинок в цій місцевості. Під час зустрічі той вистрілив у нього, але потерпілому вдалося втекти.
 
Відзначається, що в ході невідкладного обшуку в дачному будинку підозрюваного чоловіка, 49-річного киянина, правоохоронці вилучили зареєстровану мисливську зброю.
 
Самого зловмисника поліцейські затримали вночі 8 жовтня в Києві.
 
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство (ст.15, ч.1 ст.115 КК України).
 
У коментарі УНІАН керівник прес-служби ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко розповіла, що між киянином і потерпілим були неприязні стосунки.
 
"За словами потерпілого, між ними три місяці тому стався раптовий вуличний конфлікт. Через неприязні відносини киянин вистрелив у жителя Житомирської області", - зазначила Ващенко і додала, що киянин працює охоронцем у приватній фірмі.
 

 
Раніше повідомлялося, що в Житомирській області троє військових були знайдені мертвими. Чоловіків виявили на знімній квартирі, на їх тілах не було слідів насильницької смерті. Серед покійних двоє 23-річних, і одному був 21 рік.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: видеофотострельбамужчинаранениеЖитомирская областькиевляне
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі