RU
 

Стало відомо, скільки Зеленський витратив на перельоти

Корреспондент.net,  28 вересня 2020, 19:04
0
839
Стало відомо, скільки Зеленський витратив на перельоти
Фото: president.gov.ua
Зеленський під час однієї з робочих поїздок по Україні спілкується із журналістами

Витрати держбюджету на польоти президента і його супроводжуючих при Зеленському знизилися приблизно у два рази в порівнянні з попереднім главою держави.

 
Президент Володимир Зеленський істотно знизив бюджетні витрати на свої авіаперельоти в рамках робочих поїздок по Україні й офіційних закордонних візитів. Про це в понеділок, 28 вересня, повідомляє Корреспондент з посиланням на дані, отримані від Державного управління справами.
 
 
 
З 1 січня по 25 вересня загальна сума бюджетних витрат на авіапольоти президента і супроводжуючих його офіційних осіб склала 11,971 млн грн, у тому числі 6,868 млн грн на польоти під час семи зарубіжних візитів.
 
Авіаперельоти під час 23 робочих поїздок по Україні обійшлися платникам податків в 5,103 млн грн.
 
При цьому в 2016 році при президенті Петру Порошенку витрати на авіаперельоти глави держави і супроводжуючих чиновників склали 31,973 млн грн, в 2017 році - 29,687 млн ​​грн, в 2018 році - 26,592 млн грн.
 
Як повідомлялося, президент Володимир Зеленський відвідав в харківському госпіталі 20-річного курсанта В'ячеслава Золочівського, якому вдалося вижити після катастрофи військово-транспортного літака Ан-26 під Чугуєвом.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: бюджетбюджет УкраиныГосбюджетВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі