RU
 

Зеленський назвав пріоритети свого президентства

Корреспондент.net,  15 вересня 2020, 11:21
0
478
Зеленський назвав пріоритети свого президентства
Фото: Офис президента Украины
Зеленський назвав головні пріоритети свого президентства

Володимир Зеленський вважає своїми головними завданнями припинення війни і повернення українських територій.

 
Президент Володимир Зеленський назвав припинення війни і повернення українських територій своїми пріоритетами. Про це він сказав в інтерв'ю австрійській газеті Wiener Zeitung у вівторок, 15 вересня.
 
"Коли я даю обіцянки, то це не порожні слова. Припинення війни і повернення українських територій - ось мій головний пріоритет. Це не романтичні обіцянки. Звичайно, це не просто. Але ми вже багато чого досягли. Повернули з полону 140 осіб. Ми розвели війська. Там більше немає стрілянини, майже нікого не вбивають. За винятком однієї смерті, за сім тижнів не було ніяких втрат. Всі це бачать, і Європа теж. Іноді можна почути постріли сепаратистів. Але ми на них не відповідаємо, і це добре", - сказав Зеленський.
 
За словами Зеленського, на окупованій території є багато проукраїнськи налаштованих людей, але їх садять до в'язниць за те, що вони святкують День Незалежності й інші українські свята.
 
Нагадаємо, що раніше Зеленський затвердив стратегію нацбезпеки. Підписаний президентом указ визначає основні напрями державної політики у сфері нацбезпеки.
 
Також Зеленський передрік бунти в "ЛДНР". На окупованому Донбасі гуманітарна катастрофа, тому проукраїнськи налаштовані жителі можуть влаштувати бунт, вважає Зеленський.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: президентдонбассВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі