RU
 

МЗС України відреагувало на "вибори" в Криму

Корреспондент.net,  14 вересня 2020, 16:51
0
92
МЗС України відреагувало на  вибори  в Криму
МЗС попередило організаторів кримських виборів про відповідальність

Усі причетні до підготовки і проведення незаконного "голосування" в Криму несуть відповідальність відповідно до законодавства України, заявили в МЗС України.

 
Міністерство закордонних справ України висловило рішучий протест і засудило протиправну організацію Російською Федерацією 13 вересня 2020 року так званих "виборів" у Криму і Севастополі. Про це в понеділок, 14 вересня, повідомило представництво президента України в Криму.
 
"Усі причетні до підготовки і проведення незаконного "голосування" в Криму несуть відповідальність відповідно до законодавства України", - заявили в МЗС України.
 
Нагадаємо, Євросоюз не визнає підсумків виборів регіональних виборів, які пройшли в анексованому Криму 11-13 вересня. Про це йдеться в заяві Ради Європи, опублікованій у понеділок, 14 вересня.
 
"Будь-хто, якщо він обраний під час організованого Росією голосування на кримському півострові і претендує на те, щоб представляти Крим і Севастополь, не буде визнаний ЄС у якості представників тих територій, які є частиною України", - підкреслюється в повідомленні.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: КрымМИД УкраиныМИД
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі