RU
 

У Чернігівській області виявили арсенал зброї

Корреспондент.net,  9 вересня 2020, 20:31
0
557
У Чернігівській області виявили арсенал зброї
Фото: СБУ
Частина вилученої зброї

Оперативники отримали інформацію про незаконну купівлю жителем нарізної вогнепальної зброї армійських зразків і боєприпасів.

 
Правоохоронці виявили у жителя Ніжинського району Чернігівської області арсенал зброї. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в середу, 9 вересня.
 
Відзначається, що оперативники отримали інформацію про незаконну купівлю жителем нарізної вогнепальної зброї армійських зразків і боєприпасів.
 
Під час обшуків у підозрюваного виявили і вилучили кілька одиниць нарізної та гладкоствольної зброї різних калібрів, боєприпаси до них, а також корпуси осколкових гранат, мінометну міну і спеціальні інструменти для ремонту і переробки зброї.
 
Відкрито провадження за статтею про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч.1 ст.263 КК України). Підозрюваному загрожує тюремний термін від 3 до 7 років.
 

 
Раніше на Прикарпатті екс-чиновника затримали за продаж зброї. Копи вилучили чотири пістолети різних моделей, два глушники, патрони і 263 тисячі гривень.
 
А в Одеській області затримали старшину ЗСУ, який продавав боєприпаси цивільним особам. Затримали чоловіка під час передачі покупцеві гранат і отримання за них грошей.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: оружиефотополицияЧерниговская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі