RU
 

На кордоні України з Угорщиною в чергах сотні авто

Корреспондент.net,  9 вересня 2020, 15:55
0
322
На кордоні України з Угорщиною в чергах сотні авто
Фото: zak.depo.ua
Угорщина внесла Україну в червоний список через спалахи коронавірусу

Черги на кордоні пов'язані із введенням угорською стороною додаткових контрольних процедур, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19.

 
На українсько-угорському кордоні на контрольно-пропускних пунктах Тиса і Лужанка в чергах стоять близько 350 автомобілів. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби в середу, 9 вересня.
 
За даними прикордонників, на кордоні України з Угорщиною на КПП очікують 280 авто: у Тисі - 100, у Лужанці - 250. На інших ділянках кордону черзі відсутні.
 
Відзначається, що черги на кордоні з Угорщиною пов'язані з введенням угорською стороною додаткових контрольних процедур, спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.
 
Нагадаємо, 1 серпня Угорщина закрила кордони для іноземців у зв'язку з другою хвилею епідемії коронавірусу. На територію країни зможуть потрапити тільки окремі категорії іноземних громадян.
 
У свою чергу Єврокомісія закликала Угорщину скасувати рішення про закриття кордонів. Брюссель розцінює його як порушення цілісності Шенгенської зони.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: УкраинаавтомобилиВенгрияграницаиностранцыочередьпандемия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі