RU
 

У Миколаєві посилили карантин

Корреспондент.net,  7 вересня 2020, 19:47
0
203
У Миколаєві посилили карантин
У Миколаєві посилили карантинні обмеження

Місто разом з кількома районами області віднесли до жовтої карантинної зони через епідеміологічну ситуацію з коронавірусом.

 
Нові карантинні обмеження вступили в силу в Миколаєві і декількох районах області. Про це повідомляє прес-служба Миколаївської міськради у понеділок, 7 вересня.
 
Тепер в місті заборонені:
 
  • відвідування сторонніми особами установ і закладів соціального захисту, у яких тимчасово або постійно перебувають громадяни похилого віку, ветерани війни і праці, особи з інвалідністю, особи зі стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями, установ і організацій, що надають соціальні послуги особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено;
  • діяльність хостелів;
  • робота після 24-ї і до 7-ї години суб'єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля, крім діяльності з надання послуг громадського харчування зі здійсненням адресної доставки замовлень і замовлень на виніс.
Аналогічні обмеження будуть діяти на території Вознесенського, Баштанського, Кривоозерського й Очаківського районів області.
 
Нагадаємо, що раніше влада Івано-Франківська відмовилася дотримуватися карантину. Діти підуть в садки та школи з 14 вересня, оскільки мають право на повноцінне навчання, наголосив мер обласного центру.
 
Також повідомлялося, що влада Тернополя відмовилася посилювати карантин. З усіх обмежень, які передбачає червона зона карантину, в місті з'являться тільки спецрейси.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Коронавірус
AstraZeneca відкликає свою вакцину проти COVID-19 у всьому світі
Вчені розробили універсальну вакцину від коронавірусу - The Guardian
ВООЗ планує підписати угоду що запобігання пандемій
За тиждень від COVID-19 і грипу в Україні померли 28 людей
В Україну завезли 254 тис. доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
СПЕЦТЕМА: КоронавірусКарантин у Києві та Україні
ТЕГИ: Николаевкарантин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі