RU
 

Зеленський змінив командувача спецназом ВСУ

Корреспондент.net,  25 серпня 2020, 22:37
0
697
Зеленський змінив командувача спецназом ВСУ
Фото: president.gov.ua
Президент встретился с новым командующим силами специальных операций ВСУ

Президент звернув увагу нового командувача на те, що в умовах перемир'я на Донбасі змінилися завдання Операції об'єднаних сил.

 

Генерал-майор Григорій Галаган призначений командувачем силами спеціальних операцій Збройних сил України. Відповідний указ №358/2020 у вівторок, 25 серпня, підписав президент Володимир Зеленський, повідомив його офіс.

Раніше указом №357/2020 Зеленський звільнив з цієї посади попереднього командувача Ігоря Луньова. Президент зустрівся з новим командувачем.
 
Він звернув увагу Галагана на те, що в умовах перемир'я на Донбасі змінилися завдання Операції об'єднаних сил.
 
"Буде більше провокацій від проросійських бойовиків, тому і командування, і особовий склад ССО повинні більше працювати над їх недопущенням і превентивними заходами", - заявив Зеленський.
 
Серед заходів, які має прийняти новий командувач ССО, він назвав продовження розвитку всіх компонентів Сил спеціальних операцій.
 
"Також потрібно впроваджувати більш агресивних заходів протидії викликам, які виникають - адекватно реагувати на провокаційні дії з боку супротивника", - підкреслив президент.
 
Нагадаємо, раніше в Донецькій області під час занять в тилу загинули два українські спецназівці - майор Андрій Супріган і сержант Дмитро Кузьменко.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 
ТЕГИ: президентспецназВладимир ЗеленскийВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі