RU
 

САП скасувала підозру керівництву Національної академії аграрних наук

Корреспондент.net,  25 серпня 2020, 15:54
0
113
САП скасувала підозру керівництву Національної академії аграрних наук
Фото: naas.gov.ua
Засідання президії Національної академії аграрних наук

САП і НАБУ не змогли зібрати достатньо доказів провини підозрюваних у земельних махінаціях.

 
Спеціалізована антикорупційна прокуратура скасувала підозру президенту Національної академії аграрних наук України Ярославу Гадзалу в причетності до розкрадання особливо цінних земель, які перебували в користуванні НААН. Про це у вівторок, 25 серпня, повідомило видання Українська правда з посиланням на відповідь САП.
 
 
 
Кримінальне провадження щодо Гадзала закрито на підставі п.3 ч.1 ст.284 Кримінального процесуального кодексу України - не встановлені достатні докази вини особи або вичерпані можливості їх отримати.
 
Також підозри скасовані директору Інституту садівництва НААН Ігорю Гриннику, першому проректорові Національного університету біоресурсів і природокористування Ігорю Ібатулліну, віце-президенту НААН Анатолію Заришняку і директору Національного наукового інституту виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова В'ячеславу Власову.
 
Нагадаємо, раніше з посиланням на джерела повідомлялося, що детективи Національного антикорупційного агентства затримали за підозрою у вимаганні хабара директора Інституту агроекології і природокористування НААН Ореста Фурдичка.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Земельные скандалыуголовное делорасследование
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі