RU
 

Українська сторона з ОБСЄ відремонтували водогони на Донбасі

Корреспондент.net,  25 серпня 2020, 12:00
0
133
Українська сторона з ОБСЄ відремонтували водогони на Донбасі
Фото: Штаб ООС
Пошкодження усунуті

Працівники комунального підприємства Компанія Вода Донбасу провели роботи щодо усунення аварії.

Українська сторона спільно з ОБСЄ та Держслужбою надзвичайних ситуацій усунули наслідки аварії на водогоні Д 300мм в районі населеного пункту Оленівка і відновили роботу водопроводу Д-900мм "Горлівка - Торецьке". Про це повідомляє прес служба штабу ООС.

"У районі населеного пункту Оленівка, за сприяння ЗСУ і ДСНС України працівники комунального підприємства Компанія Вода Донбасу провели роботи з усунення аварії на водопроводі Д 300мм за маршрутом Оленівська ПНС до населеного пункту Оленівка. Під час аварійних робіт водопроводу виявлені пошкодження були усунені, а населення непідконтрольної уряду України території було забезпечено питною водою", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, також проведені роботи з обстеження і ремонту водопроводу Д-900мм "Горлівка - Торецьке" в районі населеного пункту Південне.

Під час ремонтних робіт було виявлено низку суттєвих поривів на водогоні, які оперативно усунені, що дозволило забезпечити водою також підконтрольні уряду України території. Роботи тривали кілька днів, додали в штабі ООС.

Як повідомлялося, на Донбасі дев'ять міст залишилися без води через аварію.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: водадонбассОБСЕ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі