RU
 

Погода на тиждень: спеку розбавлять дощі та грози

Корреспондент.net,  10 серпня 2020, 13:22
0
470
Погода на тиждень: спеку розбавлять дощі та грози
Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA
В Україні очікуються грози

Тиждень, який в західних, північних і центральних областях розпочнеться з невеликих грозових дощів, закінчиться сонячною і ясною погодою в усіх регіонах.

Протягом робочого тижня 10-14 серпня в Україні буде тепло, проте, без сильної спеки. Грози, які прогнозуються з понеділка по середу в низці областей, в четвер припиняться. Відповідний прогноз представлений на сайті Укргідрометцентру.

У понеділок, 10 серпня, невеликі дощі з грозами очікуються в західних, північних і центральних областях. Температура повітря вдень там прогнозується до 25-27 градусів тепла. На півдні і сході буде сонячна погода: в східних областях вдень буде 26-28 градусів тепла. На території південних областей очікується 29-32 градуси.

У вівторок, 11 серпня, очікується аналогічна картина, з тією лише різницею, що невеликі грозові дощі просунуться трохи на схід, накривши частину Харківської області. На території північних, центральних і західних областей стовпчик термометра підвищиться до 25-27 градусів тепла, на півдні та сході очікується 29-31 градус.

У середу, 12 серпня, грозові дощі очікуються в східних, південних і деяких західних областях. На заході і півночі буде 22-24 градуси тепла. На сході і півдні повітря прогріється до 29-31 градус тепла. На території центральних областей вдень очікується 23-25 ​​градусів тепла.

У четвер, 13 серпня, грозовий фронт залишить Україну, по всій країні буде сухо і сонячно. На сході, заході і в центрі країни очікується 22-24 градуси тепла, на півночі вдень прогнозують 20-23 градуси. На території південних областей повітря прогріється до 26-28 градусів. Аналогічна погода очікується і в п'ятницю, 14 серпня.

 
 

Синоптики розповіли, яким буде серпень 2020

Раніше повідомлялося, що в Антарктиду в розпал зими повернулися пінгвіни. Повернення пінгвінів вчені пояснили занадто теплою для такого періоду погодою.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: погодадожди
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі