RU
 

На кордоні України з Польщею застрягли сотні фур

Корреспондент.net,  25 липня 2020, 22:32
0
856
На кордоні України з Польщею застрягли сотні фур
Фото: Фокус
Ремонт на переході Ягодин-Дорогуськ триватиме до жовтня

На прикордонному переході Ягодин-Дорогуськ по обидва боки стоять понад 500 вантажівок. Приблизний час очікування на перетин кордону становить 24 години.

 
На україно-польському кордоні утворилися масштабні черги з вантажівок. Щоб перетнути кордон, доводиться чекати близько доби. Про це повідомляє Польське радіо в суботу, 25 липня.
 
Зазначено, що найгірша ситуація спостерігається на переході Ягодин-Дорогуськ.
 
"По обидва боки стоять понад п'ять сотень вантажівок, а приблизний час очікування на перетин кордону становить 24 години", - йдеться в повідомленні.
 
При цьому на переході Рава-Руська-Гребенне ситуація трохи краща. В'їзду в Польщу чекають близько 90 автомобілів, а в'їзду в Україну - 170. Щоб потрапити в Україну, доводиться чекати майже 13 годин, а в Польщу - дев'ять годин.
 
Основна причина утворення черг - ремонт на переході Ягодин-Дорогуськ, який триватиме до жовтня. Ще одна причина - це збільшення інтенсивності руху вихідними.
 
Нагадаємо, в середині липня угорська влада посилила контроль на кордоні з Україною, через що в пункті пропуску утворилася черга із сотень автомобілів.
 
Ситуація покращилася після того, як Угорщина дозволила в'їзд деяким українцям.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: УкраинаПольшаграницаочередьгрузовикфура
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі