RU
 

Доба в ООС: дев'ять обстрілів, у ЗСУ без втрат

Корреспондент.net,  25 липня 2020, 08:52
0
64
Доба в ООС: дев ять обстрілів, у ЗСУ без втрат
Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
На Донбасі за добу дев'ять обстрілів

Сепаратисти використовували озброєння, заборонені Мінськом. Українські військові давали адекватну відповідь.

 

За добу 24 липня сепаратисти на Донбасі дев'ять разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-служба штабу ООС в суботу, 25 липня.

Сепаратисти застосували заборонені мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатомети, кулемети і стрілецьке озброєння. Зокрема, вони обстріляли позиції українських захисників поблизу населених пунктів Гнутове, Лебединське, Харчовики, Широкине, Новотошківське і Хутір Вольний.

"Підрозділи Об'єднаних сил своєчасно реагували на збройні провокації супротивника і вогнем змушували окупантів відмовитися від продовження агресивних дій. За даними розвідки, за минулу добу, українські воїни поранили одного загарбника. За минулу добу втрат серед українських військовослужбовців у результаті ворожих обстрілів не було", - сказано в повідомленні.З початку поточної доби сепаратисти двічі порушили режим припинення вогню неподалік від Дослідного. Втрат немає.

Нагадаємо, що раніше до Києва доставили 13 військових, поранених на Донбасі. Перед цим поранених бійців лікували в Харкові, де медики стабілізували їх стан і підготували до наступного етапу лікування.

Також повідомлялося, що сепаратисти розрізали тіло загиблого на Донбасі медика. З тіла видалили уражені органи і кістки, а також вражаючі елементи, тому тепер неможливо встановити, з якої зброї був поранений медик.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Операція об'єднаних сил на Донбасі
СюжетКадрова політика Зеленського: кому президент доручає "нести мир на Донбас"?
Військовий прокурор застеріг від порушень закону в Золотому
СПЕЦТЕМА: Операція об'єднаних сил на Донбасі
ТЕГИ: донбассобстрелсепаратистыВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі