RU
 

Іноземець намагався перетнути кордон у формі українського прикордонника

Корреспондент.net,  24 липня 2020, 11:33
0
324
Іноземець намагався перетнути кордон у формі українського прикордонника
Фото: dpsu.gov.ua
Іноземець розповів, де взяв камуфляж

Співробітники прикордонної служби виявили "колегу", який йшов у сторону кордону з Польщею. Під час огляду в нього також виявили пакет з речовиною, схожою на наркотик.

 
У Львівській області прикордонники затримали іноземця, який намагався нелегально потрапити до Польщі в камуфляжі українського прикордонника. Про це в п'ятницю, 24 липня, повідомляє прес-служба ДПСУ.
 
"Вчора, під час патрулювання ділянки відділу Рава-Руська, наряд охоронців кордону виявив чоловіка у схожому на їхні камуфляжі. Прикордонники Львівського загону рушили перевірити, що це за "колега" неспішно йде в бік Польщі. Чоловік виявився громадянином Латвії. Каже, камуфльований одяг йому подарувала його дівчина-українка. Спроба скористатися подарунком коханій, щоб непомітно обійти пункт пропуску, провалилася", - йдеться в повідомленні.
 
Відзначається, що на чоловіка прикордонники оформили адмінпротокол за спробу незаконного перетину державного кордону України.
 
Крім того, під час огляду речей у порушника виявили пакетик із сіро-зеленою речовиною, про що повідомили в поліцію для реагування.
 
Раніше повідомлялося, що прикордонники затримали двох злочинців з бази Інтерполу. Громадяни Естонії та Угорщини перебували в міжнародному розшуку.
 
А на адмінкордоні з Кримом затримали іноземця, який перебуває в міжнародному розшуку за злочини, пов'язані з обігом наркотиків.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: границаиностранцы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі