RU
 

У Донецькій області посеред вулиці застрелили чоловіка - ЗМІ

Корреспондент.net,  22 липня 2020, 10:29
0
659
У Донецькій області посеред вулиці застрелили чоловіка - ЗМІ
Фото: z-pravda.com.ua
У Донецькій області на вулиці стріляли з рушниці

Одна людина загинула, одна отримала поранення в результаті стрілянини в Костянтинівці. ЗМІ повідомляють, що стріляв неповнолітній, прагнучи захистити батька.

У місті Костянтинівка Донецької області ввечері у вівторок, 21 липня, посеред вулиці невідомі влаштували стрілянину, в результаті якої одна людина загинула, одна була поранена. Про це повідомляє ТСН з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

У результаті стрілянини було поранено двох чоловіків, один з яких згодом помер. Злочинці зникли на невстановленому автомобілі.

Зараз їх розшукує поліція, яка оголосила операцію Сирена. У поліції інформацію про стрілянину поки офіційно не коментували.

Тим часом, УНН з посиланням на джерела в правоохоронних органах повідомляє, що в скоєнні злочину підозрюють неповнолітнього.

Зазначається, що ввечері в поліцію звернувся місцевий житель, який повідомив, що, перебуваючи вдома, почув постріли, а коли вийшов на вулицю, то на перехресті вулиць неподалік виявив убитим свого знайомого і пораненим ще одного чоловіка.

"У результаті проведених слідчих дій було встановлено, що стріляв 15-річний син чоловіка, який звернувся в поліцію. За попередньою інформацією, загиблий з товаришем приїхали "вибити" борг у батька хлопчика. Але неповнолітній втрутився в ситуацію, прагнучи захистити батька, і, схопивши мисливську рушницю, зробив два постріли", - йдеться в повідомленні.

Особи загиблого та пораненого встановлено - обидва мешканці Краматорська. Поранений був госпіталізований.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня в Чернівцях на вулиці застрелили людину.

А цього тижня стріляли на вулиці а Харкові, в результаті чого двоє чоловіків отримали поранення.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: смертьстрельбаубийствоДонецкая область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі