RU
 

У ЗСУ дев'ять нових випадків коронавірусу за добу

Корреспондент.net,  1 липня 2020, 13:19
0
43
У ЗСУ дев ять нових випадків коронавірусу за добу
Фото: Командование медицинских сил ВСУ
У ЗСУ за добу зафіксували 9 нових випадків захворювання на COVID-19

Загальна кількість хворих на COVID-19 військових досягла 187 осіб. При цьому з початку пандемії одужали вже 312 бійців ЗСУ.

 
У ЗСУ за добу виявлено дев'ять нових випадків захворювання на коронавірус, всього хворі 187 військових. Про це повідомляє командування Медичних сил ЗСУ в середу, 1 липня.
 
"Станом на 10:00 1 липня у Збройних силах України хворіє 187 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужали 312 осіб, летальних випадків - 5", - сказано в повідомленні.
 
На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебуває 539 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три дні, - 61 особа.
 
"За минулу добу зареєстровано 9 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них на лікуванні в закладах охорони здоров'я перебуває 3 людини. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування. На лікуванні в будинку під наглядом медичної служби перебуває 6 осіб. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання", - підсумували в Медсилах ЗСУ.
 
Нагадаємо, що в Україні кількість нових випадків COVID впала нижче за 700. За минулу добу на коронавірусну інфекцію захворіли 664 людини, а одужали 433. Всього з початку епідемії захворіли 44 998 осіб.
 
Також повідомлялося, що МОЗ визначило, коли введуть жорсткий карантин. Влада почне повертати жорсткі обмеження, коли в лікарнях не буде вільних місць для хворих.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Коронавірус
ВООЗ планує підписати угоду що запобігання пандемій
За тиждень від COVID-19 і грипу в Україні померли 28 людей
В Україну завезли 254 тис. доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
У МОЗ пояснили, чи сформувався в Україні "колективний" імунітет до COVID-19
Коронавірус в Україні: Омікрон витіснив Дельту й Альфу
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: военныевоеннослужащиеВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі