RU
 

Названо дати вступної кампанії до вищих навчальних закладів

Корреспондент.net,  25 червня 2020, 16:31
0
190
Названо дати вступної кампанії до вищих навчальних закладів
Фото: e-crimea.info
Вступна кампанія до вищих навчальних закладів триватиме з 1 по 22 серпня

Свідоцтво про повну загальну середню освіту можна буде подати вже на початку навчання, якщо абітурієнт не встиг вчасно його забрати.

 
Вступна кампанія триватиме з 1 по 22 серпня. Про це заявила заступник голови Міносвіти Любомира Мандзій на брифінгу у четвер, 25 червня.
 
Абітурієнти зможуть подавати електронні заяви без свідоцтва про освіту, але необхідно мати запис про його замовлення в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО).
 
"Вступна кампанія в установи вищої освіти розпочнеться з 1 серпня. Електронні заяви на вступ до університетів можна буде подавати до 22 серпня. Вступники матимуть час подати всі документи до установ вищої освіти. Якщо вступник не отримає свідоцтво про середню освіту до 22 серпня, він зможе подати електронну заяву в кабінеті вступника без самого свідоцтва, але по запису про його замовлення в системі ЄДЕБО. Оригінали свідоцтва про середню освіту можна подавати на початку навчання", - сказала Мандзій.
 
Нагадаємо, що раніше були названі дати завершення навчального року в школах і коледжах. Учні закладів професійної освіти закінчать навчальний рік не пізніше 31 липня 2020 року.
 
Також повідомлялося, що в Україні стартувала основна сесія ЗНО. Абітурієнти здають тест з математики. Для його проходження зареєструвалося понад 186 тисяч осіб.
 

 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: университетыВУЗуниверситетминобразованияВУЗыпоступление в ВУЗвступительная кампания
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі