RU
 

Вибух у Києві: Кабмін обіцяє допомогти постраждалим

Корреспондент.net,  21 червня 2020, 16:27
0
347
Вибух у Києві: Кабмін обіцяє допомогти постраждалим
Фото: ДСНС
Житловий будинок після вибуху в Києві

Уряд висловив співчуття сім'ям загиблих і обіцяє детально вивчити причини вибуху по вулиці Соломії Крушельницької, 1/5 у Дарницькому районі Києва.

 
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль узяв ситуацію з вибухом у столичній багатоповерхівці на Позняках під особистий контроль.
 
"Тримаю ситуацію на особистому контролі. На місці події перебувають глава МВС Арсен Аваков і керівник ДСНС Микола Чечоткін. Від них оперативно отримую інформацію про хід рятувальних робіт та розслідування причин вибуху", - написав прем'єр у Telegram.
 
Шмигаль висловив співчуття сім'ям загиблих і запевнив, що уряд детально вивчить причини вибуху і зробить все можливе, щоб допомогти людям, які постраждали.
 
 
На місці події розгорнули штаб з ліквідації наслідків вибуху. Працюють рятувальники і поліція. Під завалами можуть залишатися від двох до шести осіб. Рятувальники вже вивезли близько 60 тонн будівельних конструкцій.
 
Нагадаємо, що внаслідок вибуху обвалилися четвертий, п'ятий, шостий, сьомий і восьмий поверхи будинку по вулиці Соломії Крушельницької, 1/5 у Дарницькому районі Києва.
 
Мер Києва Віталій Кличко сказав, що будинок знесуть, а мешканців поселять в інтернат.
 

 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 
 
ТЕГИ: КиевКабмин Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі