RU
 

Президент Швейцарії відвідає Україну

Корреспондент.net,  17 червня 2020, 20:41
0
380
Президент Швейцарії відвідає Україну
Фото: Пресс-служба президента Украины
Зеленський зустрічався із Соммаругою на форумі в Давосі

Державний візит президента Швейцарії в Україну відбудеться вперше, відзначили в Офісі президента.

 
Президент Швейцарії Симонетта Соммаруга відвідає Україну 20-23 липня. Це буде перший візит іноземного лідера в країну після пандемії коронавірусу. Про це сказав заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква, повідомляє Інтерфакс-Україна в середу, 17 червня.
 
 
 
"Перший візит після пандемії іноземного лідера в Україну відбудеться 20-23 липня - це буде візит президента Швейцарської Конфедерації Симонетти Соммаруги. Це буде державний візит, який на такому рівні відбудеться вперше. Планується, що, крім Києва, вона також відвідає кілька регіонів України", - сказав Жовква.
 
За його словами, цього літа можливі ще один-два візити лідерів інших держав в Україну, але справжня активність почнеться восени, зокрема і візити президента Зеленського за кордон.
 
"Знову ж таки, якщо дозволить пандемічна ситуація. Зараз працюємо з кількома країнами, і думаю, що у вересні-жовтні можуть бути здійснені кілька офіційних візитів", - зазначив заступник голови ОП.
 
Нагадаємо, 22 січня Зеленський зустрічався із Соммаругою в рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі. Тоді повідомлялося, що президент Швейцарії повинна відвідати Україну в березні, щоб обговорити нову програму допомоги Києву на наступні чотири роки.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: УкраинапрезидентШвейцариявизитпандемияВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі