RU
 

В Україну приїхали 90 канадських військових інструкторів

Корреспондент.net,  15 червня 2020, 19:33
0
285
В Україну приїхали 90 канадських військових інструкторів
Фото: facebook.com/CAFinUkraine
В Україну прибули 90 військових інструкторів з Канади

Прибулі солдати приєднаються до 60 своїх колег, раніше прибулих в Україну. Їм доведеться пройти два тижні ізоляції.

 
В Україну прилетіла друга частина дев'ятої ротації Оперативної об'єднаної місії Збройних сил Канади UNIFIER. Про це повідомляє прес-служба командування ЗС Канади в Україні у понеділок, 15 червня.
 
"Почесний консул Канади у Львові Оксана Винницька-Юсипович, командувач оперативної групи підполковник Райян Стимпсон і сержант-майор Кріс Рігбі привітали близько 90 солдатів, які прибули з Трентона (Онтаріо) в міжнародний аеропорт Львів ім. Данила Галицького", - сказано в повідомленні.
 
Близько 90 солдатів ЗС Канади (більшість яких відносяться до 1-го полку Канадської королівської кінної артилерії) приєднаються до своїх 60 колег, які вже знаходяться в Україні.
 
Відзначимо, що солдати, які прибули на цей час, знаходяться на обов'язковій 14-денній ізоляції, перш ніж приєднатися до місії.
 
 
 
 
Раніше Міністерство оборони США заявило, що в 2020 році надасть владі України $250 млн в рамках програми військової допомоги.
 
Як повідомлялося, Збройні сили України в 2019 році отримали військову техніку від США і країн Євросоюзу на загальну суму близько 143 млн. У цю суму увійшли поставки від США бронеавтомобілів типу HMMWV і катерів типу Island.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: УкраинаКанадавоенныевоеннослужащиеВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі