RU
 

Український військовий поранений на Донбасі

Корреспондент.net,  15 червня 2020, 08:01
0
155
Український військовий поранений на Донбасі
Фото: mil.gov.ua
З початку поточної доби втрат в ООС немає

Противник використав заборонені міномети калібру 120 мм, а також озброєння БМП і гранатомети.

Позиції військовослужбовців Об'єднаних сил на Донбасі протягом неділі, 14 червня, були 15 разів обстріляні з боку сепаратистів. Про це повідомив штаб операції Об'єднаних сил.

Зафіксовано вогонь противника поблизу Луганського, недалеко від Оріхового і Травневого, двічі біля Хутора Вільного, по два рази поблизу Авдіївки і Кам'янки, а також неподалік від Мар'їнки і біля Пісків.

У результаті один військовослужбовець отримав поранення. Противник використав заборонені міномети калібру 120 мм, а також озброєння БМП, гранатомети, кулемети, снайперську і стрілецьку зброю.

Обстріли почастішали ближче до вечора. Українські військові у відповідь вогнем придушили активність супротивника. За даними розвідки, один із сепаратистів був ліквідований.

З початку поточної доби противник активності не виявляв, втрат серед українських військових немає, повідомили в штабі ООС.

Нагадаємо, за минулу добу, 13 червня, підрозділи сепаратистів 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Загинув один український військовий, ще двоє поранені.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: донбассобстрел
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі