RU
 

На місці бійні біля озера знайшли п'ять одиниць зброї

Корреспондент.net,  22 травня 2020, 16:18
0
1178
На місці бійні біля озера знайшли п ять одиниць зброї
Фото: zt.npu.gov.ua

Вся знайдена зброя зареєстрована, з однієї орендар озера стріляв в гостей. Причини конфлікту з'ясовуються.

 
Поліція вилучила п'ять одиниць вогнепальної зброї на місці масового вбивства біля озера в селищі Новоселиця Житомирської області, повідомляє прес-служба місцевої поліції.
 
Як повідомляється, попередньо встановлено, що вісім чоловіків приїхали до ставка на відпочинок в ніч з 20 на 21 травня. З орендарем, підозрюваним в злочині, вони були знайомі раніше і підтримували приятельські стосунки.
 
"Конфлікт виник після вживання алкоголю між трьома чоловіками: один з них - орендар, двоє - відпочиваючі. Під час конфлікту підозрюваний убив двох чоловіків, з якими випивав, потім пішов до іншого будиночка, де знаходилися ще шість гостей. Там від його пострілів загинули п'ять осіб", - йдеться в повідомленні.
 
Одному учаснику вдалося втекти в село, звідки він і повідомив про подію поліцейським.
 
"В цей час встановлено особи загиблих: це - добровольці, учасники Антитерористичної операції, жителі Києва віком від 29 до 50 років. Серед загиблих - троє військовослужбовців Національної гвардії України, які перебували на вихідних днях після повернення з ООС", - відзначили в поліції.
 
"Під час огляду місця події поліцейські вилучили п'ять одиниць зброї. Встановлено, що вона зареєстрована і належить учасникам події. Серед вилученої зброї - мисливська рушниця, з якої стріляв орендар ставка", - уточнили в поліції.
 
Призначено судово-медичну експертизу тіл загиблих, опитані очевидці події, проводяться інші слідчі заходи. Триває подальше з'ясування всіх обставин.
 
 
У поліції кажуть, що причиною бійні став алкоголь. При цьому брат чоловіка заявляє, що конфлікт пов'язаний з вимаганням від поліції за роботу ставка. Але правоохоронці цю версію заперечують, мотивувавши тим, що загиблі не знали про затримання поліцейського за хабар на момент прибуття до озера.
 
Абсолютно іншу версію озвучила дружина чоловіка. За її словами, конфлікт стався через докори в тому, що діти чоловіка не служили в армії.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: оружиестрельбаубийстворасстрелЖитомирская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі