RU
 

Прикордонники пропустили 31 людину з непідконтрольних районів Донбасу

Корреспондент.net,  20 травня 2020, 13:36
0
109
Прикордонники пропустили 31 людину з непідконтрольних районів Донбасу
Фото: dpsu.gov.ua/
Усі прибулі підтвердили наявність критично важливих обставин

Дозволи для перетину лінії розмежування отримані від командувача Операцією об'єднаних сил.

Лінію розмежування на Донбасі через КПВВ Станиця Луганська 19 травня перетнула 31 особа. Про це в середу, 20 травня, повідомила Державна прикордонна служба.

"З тих, хто встановленим порядком був пропущений через КПВВ, 19 осіб, в тому числі одна дитина, прибули на підконтрольну українській владі територію", - йдеться в повідомленні.

Усі прибулі мали температуру тіла в межах норми і не скаржилися на стан здоров'я. Шість з цих громадян вирушили на обов'язкову госпіталізацію до обсерваторії.

Решта встановили мобільний додаток Дій вдома та зобов'язалися перебувати на обов'язковій самоізоляції за вказаними в ньому адресами. Правильність заповнення додатка прикордонники перевірили під час паспортного контролю.

Усього з початку дії обмежень прикордонники в КПВВ Станиця Луганська забезпечили пропуск 333 громадян. У них були документально підтверджені критично важливі життєві обставини на перетин лінії розмежування, уточнили в Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, обмеження на перетин лінії розмежування на Донбасі будуть діяти до особливого розпорядження незалежно від рішень Кабміну щодо карантинних обмежень.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: границадонбасскарантин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі