RU
 

У ЗСУ і Держприкордонслужбі нові випадки коронавірусу

Корреспондент.net,  6 травня 2020, 12:28
0
84
У ЗСУ і Держприкордонслужбі нові випадки коронавірусу
Фото: Госпогранслужба Украины
Перший випадок COVID-19 виявили серед прикордонників 14 квітня

У ЗСУ на коронавірус хворіють 30 осіб. На ізоляції перебувають 257 військових. У Держприкордонслужбі 20 випадків зараження. Четверо військовослужбовців одужали.

У Збройних силах України та Держприкордонслужбі за останню добу зафіксували ще три нові випадки зараження коронавірусом COVID-19. Про це стало відомо в середу, 6 травня.

Так, за даними Командування медичних сил ЗСУ, коронавірус підтверджений у військовослужбовця з Одеської області. Зараз він лікується вдома під наглядом медичної служби. Стан його здоров'я оцінюється як задовільний. Симптоми захворювання у військового відсутні.

У цілому в ЗСУ на коронавірусну хворобу хворіють 30 осіб. На ізоляції, в тому числі самоізоляції, на сьогодні перебувають 257 військових. Кількість особового складу, у якого закінчується ізоляція в найближчі три доби, - 97 осіб. За весь період в ЗСУ від вірусу одужали 49 осіб і ще двоє військовослужбовців померли.

Також Держприкордонслужба повідомляє, що протягом останніх 24 годин коронавірус виявили у двох прикордонників із Закарпатської та Сумської областей. Зараз під наглядом медиків перебувають понад 300 прикордонників, які контактували з хворими.

За весь час у результаті тестування військовослужбовців і працівників Державної прикордонної служби на COVID-19 зафіксовано 20 випадків зараження. Четверо військовослужбовців одужали, ще 16 осіб продовжують лікування.

Нагадаємо, в Україні різкий приріст заражених COVID-19. За минулу добу було виявлено 487 нових випадків зараження коронавірусом, тоді як днем раніше ця кількість становила 366. Загальна кількість інфікованих перевищила 13 тисяч. Померли 327 осіб, 2097 пацієнтів одужали.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: инфекциявоенныезаражениеВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі