RU
 

З померлою солісткою групи Фрістайл прийшли попрощатися 10 осіб

Корреспондент.net,  5 травня 2020, 13:34
0
2189
З померлою солісткою групи Фрістайл прийшли попрощатися 10 осіб
Фото: Instagram/ninakirso
Співачка померла на 57 році життя

Фанати зірки не змогли провести в останню путь співачку. Похорон виконавиці відбувся практично у закритому режимі.

Похорон солістки групи Фрістайл Ніни Кірсо відбувся в закритому режимі через карантин, введений у зв'язку з пандемією коронавірусу. Попрощатися з артисткою прийшли всього 10 осіб - родичі та друзі, розповів її близький друг Сергій Кузнєцов.

"Можливо, потім як-небудь, коли обмеження знімуть, охочі зможуть принести квіти на могилу і вклонитися їй", - додав він.

Нагадаємо, що виконавиця померла після важкої тривалої хвороби 30 квітня у віці 56 років. Протягом останніх двох років співачка перебувала в комі.

Ніна Кірсо народилася в Полтаві 4 серпня 1963 року. З восьми років вона навчалася в музичній школі. Після школи вступила до Полтавського інженерно-будівельного інституту.

З 1983 року Кірсо виступала в полтавському самодіяльному жіночому ВІА Олімпія. Після створення в 1988 році групи Фрістайл була її єдиною солісткою.

Раніше стало відомо, що помер автор хітів групи Ласковый май Володимир Бойко. Деталі смерті музиканта поки не розкриваються.

Також повідомлялося, що на острові Балі виявили мертвими двох українців. Як запобіжний захід покійні були евакуйовані за протоколами COVID-19. Ознак насильства на тілах немає.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Украиназвезды шоу-бизнесасмертьПохороныпевицаумерФристайл
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі